Komerční pekárny
Profilování procesu pečení má mnoho výhod, v neposlední řadě je to lepší konzistence produktu, nižší náklady a lepší ziskovost.
Profilovací řešení BakeWATCH®
Šestikanálová a tříkanálová profilovací sada BakeWATCH® obsahuje vše, co je potřeba pro shromažďování a analýzu dat a zlepšení pece a pečení bez přerušení výroby.
Šestikanálový SuperM.O.L.E.® Gold 2 s výběrem tří tepelných bariér je ideálním profilovacím řešením pro pekárny s tunelovými pecemi. V pekárenských provozech, kde se používají rotační roštové a policové pece, poskytuje všechny požadované funkce tříkanálová sada BakeWATCH založená na technologii V-M.O.L.E.®. Tyto sady jsou připraveny k použití a jsou doplněny sadou šesti (nebo tří) termočlánků o délce 2,1 m, softwarem M.O.L.E.®MAP se speciálním prostředím pro pečení a přenosným kufříkem.
Proč používat tepelné profilování pro pečení?
Profilování v náročných operacích pečení, kde jsou pekaři neustále tlačeni k tomu, aby poskytovali delší trvanlivost produktu a vyráběli pečivo za konkurenceschopné ceny, může často znamenat rozdíl mezi ziskem a ztrátou. Díky robustnímu tepelnému profilování ve svém arzenálu získáte konkurenční výhodu.
Profilování napomáhá zajistit:
- konzistenci produktu
- opakovatelnost procesu
- optimalizované použití přísad
- vylepšený výnos a propustnost
- nízkou spotřebu energie a náklady
- zvýšenou ziskovost pekárny
Nástroje pro teplotní profilování v pekárnách
BakeWATCH®
Šestikanálový teplotní profiloměr SuperM.O.L.E.® Gold 2 je určen pro dopravníkové tunelové pece. Šestikanálové profilování je také specifikovanou metodou pro získávání dat pro záznamy SFMA Compliance.
Rack Oven BakeWATCH®
Tříkanálový teplotní profiloměr V-M.O.L.E.® je ideální pro rotační a roštové policové pece. S touto soupravou můžete s jistotou spravovat kvalitu výroby.
Breadometer®
Teplotní sonda Breadometer® řeší problém náhodně umístěných termočlánků pro automatickou analýzu S-křivky. Unikátní patentovaná jednodílná sonda, která je k dispozici v šestikanálových i tříkanálových modelech, je navržena tak, aby snadno, spolehlivě a důsledně našla nejchladnější oblast pečeného zboží. Jedná se o jednoduchý přístup k profilování pro začínajícícho operátora i nejzkušenějšího profesionála v pečení.
OvenBALANCER™
Jedná se o snadnější způsob sledování tunelových a rotačních pecí bez nutnosti vkládání a přetěžování termočlánků. OvenBALANCER™ rozprostírá tři magneticky připojené teplotní a konvekční senzorové panely na šířku 4,2 m a zajišťuje tak maximální kompatibilitu s troubami bez objemu.
MiniM.O.L.E.® rH
Ujistěte se, že jsou pro kynutí, míchání mouky a těsta a chlazení využity optimální podmínky. MiniM.O.L.E.® rH je snadné a dostupné řešení pro konstantní a přesné monitorování relativní vlhkosti a teploty a protokolování dat. Tento samostatný záznamník uvolňuje BakeWATCH M.O.L.E. pro práci v peci. Software M.O.L.E.®MAP obsahuje pro MiniM.O.L.E.® rH speciální prostředí.
VaporWATCH®
Ověřte kalibraci a výkon své rozpékací horkovzdušné pece pomocí senzoru VaporWATCH®, který poskytuje vstup relativní vlhkosti do SuperM.O.L.E.® Gold 2 nebo V-M.O.L.E.®. Zbývající M.O.L.E. kanály mohou měřit vnitřní teploty těsta v peci nebo teplotu vzduchu. Software M.O.L.E.®MAP obsahuje pro VaporWATCH® speciální prostředí.
Výhody použití teplotního profilování pro pečení:
Katalog produktů
Teplotní profiloměry | |
Procesní palety pro pájecí vlny | |
Procesní palety pro selektivní vlny | |
Procesní palety pro reflow pece |
Mohlo by vás zajímat
Videa o ECD na YouTube | |
Školení o pájení | |
Příklady aplikací ECD v průmyslu a laboratořích |